Vandreture i Landsbyerne i Kronjylland

Landsbyklyngen Kronjylland sætter gang i måneds-vandreture Målet er at lære hinanden og området bedre at kende Fra august og 12 måneder frem inviterer Landsbyklyngen Kronjylland nu til en månedlig vandretur eller byvandring rundt i de 13 deltagende landsbyer. Turene er for alle i klyngeområdet og ideen er, at tilbyde folk at komme rundt i klyngeområdet og lære både egnen og hinanden bedre at kende. Første tur er allerede 23. august, hvor Tvede byder på byvandring, hvor Finn Maul vil fortælle om byen samt ankedoter. Herefter går turene på skift i landsbyerne, hvor frivillige hvert sted vil planlægge en særlig tur, hvor alle får noget ud af at være med. Turen i september arrangeres af aktive i Støvring, herefter bliver det Mellerup i oktober, Lem i november og Linde i januar. Herefter fortsætter turene rundt i hele klyngen i 2018. – Til klyngemøderne i maj og i borgerundersøgelsen er der mange, som har foreslået vandreture, og der er et stort ønske om at lære hinanden bedre at kende på tværs af klyngeområdet. Derfor synes vi de månedlige vandreture er en fantastisk måde, at få Landsbyklyngen i gang på, siger Ole Horsager Clausen, der er formand for Landsbyklyngen Kronjylland. Der kommer nærmere information om de konkrete ture på facebook, landsby-app’en og de lokale facebooksider, så man skal bare følge med her. Udover de månedlige vandreture har klyngen også nedsat en arbejdsgruppe, der vil arrangere en lokal foodfestival med lokale fødevareproducenter samt kunsthåndværkere. Den skal løbe af stablen indenfor det næste års tid. Hvis man vil være med i denne arbejdsgruppe, kan man skrive til Bent Glad Jensen: bentglad@gmail.com. Alle som vil være med til at lave arrangementer i klyngeområdet inviteres til et møde i aktivitetsudvalget tirsdag den 12. september på Færgekroen fra kl. 17-19. Her vil der blive snakket om måneds-vandreture, foodfestival og flere, nye fælles aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *