Sportsforeninger

 • Harridslev Rideklub

  Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten og at samle medlemmerne til udøvelse af denne idræt samt at oplære navnlig ungdommen i alt vedrørende hestens brug og pleje.
  http://www.hark.dk
 • Mejlby Rideklub

  Klubbens formål er at fremme fællesskabet og samværet omkring heste. Dette ved at tilbyde faciliteter til udøvelse af ridesporten, samt afholde arrangementer og konkurrencer indenfor dette område. Mejlby Rideklub.
 • Randers Fjord Golfklub
  18-hullers mesterskabsbane smukt beliggende i kuperet terræn ved Randers Fjord, der i design og sværhedsgrad udfordrer og tiltrækker både erfarne golfspillere og giver begyndere gode oplevelser.
  Foruden 18 hullers banen er der en 6 hullers par 3 bane samt selvfølgelig alle de nødvendige træningsfaciliteter, der forventes af et moderne golfcenter.
  Klubben har tilknyttet træner og både greenfee-gæster samt hold fra andre klubber er meget velkomne. Se: www.rfgk.dk
 • Smiff 09
  Foreningens formål er, at være lokal forankret med decentrale afdelinger i lokalområdet og at skabe et 
  positivt og fremadrettet idræts-, fritids- og kulturmiljø. Formålet er at være en forening med et levende engagement, et stort fællesskab og et godt kammeratskab i de enkelte afdelinger og på tværs af afdelingerne. Foreningen og dens afdelinger har endvidere som formål at skabe plads til alle de former for idræt, fritids- og kulturelle aktiviteter, som medlemmerne måtte ønske, og være aktiv medspiller til at realisere ideer til nye aktiviteter i lokalsamfundet.
  Tilbyder følgende: Badminton, Fodbold, Håndbold, Gymnastik, Sundhedshøjskole, Motion for livet, Indoor Cykling, Fitness og Motionsrum, Senioridræt, Havkajak, Krolf, Lystfiskeri, Petanque, Bowls.
  Aktivitetssteder: Korshøjhallen, Albæk Stadion, Knuds Minde, Mellerup.http://www.smiff.dk